Ngunggahake Swara
saka Inovator Masa Depan Kita

Telpon Saka Masarakat

UnCommission minangka kesempatan gedhe, macem-macem, lan partisipatif ing ngendi 600 wong enom nuduhake pengalaman kanggo ngenali pertimbangan sing siap tumindak kanggo masa depan sinau lan kesempatan STEM.

Saka crita kasebut, muncul telung wawasan sing nuduhake dalan maju kanggo nggayuh pendhidhikan STEM sing adil kanggo kabeh bocah ing negara kita, utamane kanggo komunitas Black, Latinx, lan Native American.

Wong enom ora nyerah; lagi murub lan pengin nggawe prabédan karo STEM.

 

Penting banget kanggo wong enom ngrasakake rasa duweni ing STEM.

 

Guru minangka pasukan paling kuat kanggo nuwuhake kepemilikan ing STEM.

PANGGIH CERITA UNCOMMISSION

                         21

                           Umur (umur rata-rata)

 

                       82%

               Wong warna

 

75%

Wadon utawa non-biner

 

100%

paraga crita sing dirungokake saka a

wong diwasa ndhukung babagan critane

 

38

Negara, kalebu Washington, DC

JALAN MAJU

Wawasan saka juru crita unCommission kita nuntun 100 Kin10's fase dasawarsa sabanjuré karya kanggo unleash generasi sabanjuré inovator lan solvers masalah. 100Kin10, sing diwiwiti ing 2011 kanggo nanggepi Presiden Obama ngundang 100,000 guru STEM sing anyar lan apik sajrone sepuluh taun lan ngluwihi target iki ing 2021, ngarepake njupuk apa sing muncul saka unCommission minangka tujuan nasional sing bakal ditindakake sabanjure. Tujuan lan jaringan anyar 100Kin10 bakal diluncurake ing musim gugur 2022.