Ngunggahake Swara
saka Inovator Masa Depan Kita

Telpon Saka Masarakat

UnCommission minangka kesempatan sing akeh, macem-macem, lan partisipatif kanggo para mudha supaya bisa nuduhake pengalaman kanggo ngenali tujuan ing mbesuk sinau lan kesempatan STEM.

Tujuan kasebut bakal nuduhake cara kanggo entuk pendhidhikan STEM sing padha kanggo kabeh anak negara kita, kanthi fokus eksplisit ing komunitas Black, Latinx, lan Native American.

Liwat UnCommission, kita bakal bebarengan ngrungokake cara maju nalika ngrancang bareng ing mangsa ngarep.

AMERICANED_MC2_064-1

Path Maju

Mangkene kepiye supaya entuk target target bulan sabanjure kanggo STEM / pendhidhikan saka masarakat, kanggo masarakat.

uncommission_timeline_logo-1

Summer 2021

Siapke kanggo Bukak

Bridger, jangkar, lan pamireng / juara mlebu lan siyap kanggo melu lan para pendongeng awal melu lan menehi tanggapan liwat crita beta

Tiba 2021

Bukak Komisi

Atusan juru crita nuduhake pengalaman STEM

Mangsa 2021/22

Terjemahan, Seni, Kebijakan, lan Percakapan Terus

Pengalaman STEM disaring dadi wawasan lan target sing siap tumindak lan dituduhake maneh kanggo menehi saran

Pertengahan 2022 taun

Rilis lan Pilihan

Rasi lintang lengkap target dituduhake; 100Kin10 ngenali siji minangka target moonshot sabanjure lan liyane ing lapangan dijaluk nganggep entuk target liyane

100Kin10

UnCommission dikoordinir dening 100Kin10, sing diwiwiti ing taun 2011 kanthi 28 organisasi nggabung lan nggawe komitmen umum kanggo nanggapi Presiden Obama ngundang 100,000 guru STEM sing anyar lan apik sajrone sepuluh taun. Saiki luwih saka 300 mitra sing kuwat, 100Kin10 nggabungake institusi akademik utama negara, lembaga nirlaba, yayasan, perusahaan, lan lembaga pamrentah kanggo ngatasi kekurangan guru STEM bangsa. Kita bangga bisa siyap kanggo ketemu lan bisa uga ngluwihi target iki lan ngarep-arep entuk salah sawijining target Komisi minangka rembulan sabanjure. Kanthi menehi guru-guru STEM sing dibutuhake kanggo para mudha, kita mbantu mbuwang para inovator lan pemecah masalah generasi sabanjure.