Ngunggahake Swara
saka Inovator Masa Depan Kita

Telpon Saka Masarakat

UnCommission minangka kesempatan gedhe, macem-macem, lan partisipatif ing ngendi 600 wong enom nuduhake pengalaman kanggo ngenali pertimbangan sing siap tumindak kanggo masa depan sinau lan kesempatan STEM.

Saka crita kasebut, muncul telung wawasan sing nuduhake dalan maju kanggo nggayuh pendhidhikan STEM sing adil kanggo kabeh bocah ing negara kita, utamane kanggo komunitas Black, Latinx, lan Native American.

Wong enom ora nyerah; lagi murub lan pengin nggawe prab├ędan karo STEM.

 

Penting banget kanggo wong enom ngrasakake rasa duweni ing STEM.

 

Guru minangka pasukan paling kuat kanggo nuwuhake kepemilikan ing STEM.

PANGGIH CERITA UNCOMMISSION

                         21

                           Umur (umur rata-rata)

 

                       82%

               Wong warna

 

75%

Wadon utawa non-biner

 

100%

paraga crita sing dirungokake saka a

wong diwasa ndhukung babagan critane

 

38

Negara, kalebu Washington, DC

JALAN MAJU

Sepuluh taun kepungkur, 100Kin10 diluncurake kanggo nanggepi telpon Presiden Obama kanggo ngrampungake salah sawijining tantangan sing paling penting ing negara kita - menehi pendhidhikan STEM sing apik kanggo bocah-bocah kanthi nyiapake 100,000 guru STEM sing apik banget. Bebarengan, 100Kin10 mbantu nyiyapake 108,000 guru STEM kanggo kelas ing Amerika ing taun 2021, entuk apa sing ora ana sing mikir. 

 

Saiki, diilhami dening kabeh sing muncul saka unCommission, 100Kin10 komitmen kanggo ngluwihi tujuan awal miturut spanduk anyar Ngluwihi 100K. Miturut 2032, Beyond100K bakal nyiapake lan njaga 150K guru STEM anyar, utamane kanggo sekolah sing nglayani mayoritas siswa Black, Latinx, lan Native American. Dheweke bakal ndhukung jaringan ing upaya kanggo nyiapake guru sing nggambarake lan makili para siswa lan ngolah papan kerja lan ruang kelas, nggawe kahanan kanggo kabeh siswa supaya bisa maju ing sinau STEM. Mangkono carane kita bisa mungkasi kekurangan guru STEM kanthi ekuitas, perwakilan, lan duweke.