Qasja në të dhënat për WordPress

Emri i përdoruesit
përdorues
Fjalëkalimin
Krijuar në bagazhin e parë. Ndiqni këto udhëzime se si të rimarrni fjalëkalimin.

Hyrja në tastierën e administratorit.

Ju duhet të ndryshoni letrat kredenciale të paracaktuara në hyrjen e parë.

Qasja në phpMyAdmin

Për arsye sigurie, kjo URL është e disponueshme vetëm duke përdorur lokalin (127.0.0.1) si emër hosti. Vizitoni tonë udhëzues i shpejtë për të mësuar se si të lidheni me aplikacionin phpMyAdmin. Pasi të keni ndjekur hapat në udhëzuesin tonë, mund t'i qaseni këtu.

Të dhënat e hyrjes në sistem

Për të hyrë në makinë përmes SSH duhet të ndiqni udhëzimet në dokumentacion.

Emri i përdoruesit
BitNami

Keni nevojë për ndihmë?

Një Udhëzues për Fillimin e Shpejtë dhe FAQ për WordPress janë në dispozicion në Dokumentacioni Bitnami.

Nëse nuk mund të gjeni një përgjigje për pyetjen tuaj atje, postoni tek aktivët tanë Forumet e komunitetit.

Disaktivizoni këtë faqe

Dëshiron ta heqësh këtë faqe të mirëpritur? Vizitoni tonë udhëzues i shpejtë për të mësuar se si ta çaktivizoni atë.