Angkat Sora
ngeunaan Inovator Masa Depan Kami

Sauran Ti Jalma

Uncommission mangrupikeun kasempetan anu ageung, rupa-rupa, sareng partisipatif dimana 600 pamuda ngabagi pangalamanana pikeun ngaidentipikasi pertimbangan siap-aksi pikeun masa depan diajar sareng kasempetan STEM.

Tina carita-carita ieu, muncul tilu wawasan anu nunjukkeun jalan ka hareup pikeun ngahontal pendidikan STEM anu adil pikeun sadaya murangkalih nagara urang, khususna pikeun komunitas Hideung, Latinx, sareng Amérika Asli.

Jalma ngora teu nyerah; aranjeunna nuju dipecat sareng hoyong ngadamel bédana sareng STEM.

 

Hal ieu kacida penting pikeun jalma ngora ngarasa rasa milik di STEM.

 

Guru mangrupikeun kakuatan anu paling kuat pikeun ngabina milik STEM.

UNCOMMISSION CARITA

                         21

                           Taun (umur median)

 

                       82%

               Jalma warna

 

75%

Awéwé atanapi non-binér

 

100%

tina juru dongéng kadéngé ti a

sawawa supportive ngeunaan carita maranéhanana

 

38

Amérika Serikat, kalebet Washington, DC

JALAN MAJU

Wawasan ti juru dongéng unCommission kami ngabimbing 100 Kin10's fase dasawarsa salajengna gawé pikeun unleash generasi saterusna innovators na solvers masalah. 100Kin10, nu dimimitian dina 2011 di respon kana Seruan Présidén Obama pikeun 100,000 guru STEM anu énggal, unggulan dina sapuluh taun sareng ngaleuwihan tujuan ieu dina 2021, ngarepkeun nyandak naon anu muncul tina unCommission salaku tujuan nasional anu dibagikeun salajengna urang. Tujuan anyar 100Kin10 sareng jaringan bakal diluncurkeun dina usum gugur 2022.