Angkat Sora
ngeunaan Inovator Masa Depan Kami

Sauran Ti Jalma

UnCommission mangrupikeun kasempetan anu masif, beragam, sareng partisipatif pikeun nonoman pikeun ngabagi pangalaman pikeun ngaidentifikasi tujuan pikeun kahareup diajar STEM sareng kasempetan.

Tujuanana ieu bakal nunjuk jalan pikeun ngahontal pendidikan STEM anu sami pikeun sadaya murangkalih nagara urang, kalayan fokus anu jelas dina komunitas Hideung, Latinx, sareng Native American.

Ngaliwatan unCommission, urang sacara koléktif bakal ngupingkeun jalan ka payun nalika urang ko-desain payun.

AMERICANED_MC2_064-1

Jalan ka payun

Kieu kumaha urang nuju kana tujuan salajengna tujuan bulan pikeun STEM / pendidikan ti masarakat, pikeun jalma.

uncommission_timeline_logo-1

Summer 2021

Nyiapkeun Peluncuran

Bridgers, jangkar, sareng pendengar / juara asup sareng siap-siap ilubiung sareng pendongéng mimiti ngiringan sareng masihan tanggapan ngalangkungan bébéja beta

Digolongkeun 2021

unCommission Peluncuran

Ratusan juru dongéng nyarioskeun pangalaman STEMna

Usum tiis 2021/22

Tarjamahan, Seni, Kawijakan, sareng Paguneman Anu Lanjut

Pangalaman STEM disuling kana wawasan sareng tujuan siap-siap sareng dibagi deui pikeun eupan balik

Pertengahan 2022

Ngaleupaskeun sareng Pilihan

Konstelasi pinuh tujuan dibagi; 100Kin10 ngaidentipikasi hiji salaku tujuan bulan hareupna sareng anu sanés di luar lapangan diulem kanggo nimbangkeun nyandak tujuan anu sanés

100Kin10

UnCommission dikoordinirkeun ku 100Kin10, anu dimimitian taun 2011 ku 28 organisasi ngariung sareng ngadamel komitmen umum pikeun diréspon Seruan Présidén Obama pikeun 100,000 guru STEM anu énggal, unggulan dina sapuluh taun. Ayeuna langkung ti 300 mitra anu kuat, 100Kin10 ngahijikeun lembaga akadémik luhur bangsa, lembaga nirlaba, yayasan, perusahaan, sareng agénsi pamaréntah pikeun ngungkulan kakurangan guru STEM bangsa. Kami bangga siap pikeun patepung sareng sigana ngaleuwihan tujuan ieu sareng ngarep-ngarep nyandak salah sahiji tujuan unCommission salaku bulan hareup urang. Ku masihan nonoman ka guru STEM anu diperyogikeun, urang ngabantosan ngabebaskeun generasi penerus sareng pemecah masalah.