Angkat Sora
ngeunaan Inovator Masa Depan Kami

Sauran Ti Jalma

Uncommission mangrupikeun kasempetan anu ageung, rupa-rupa, sareng partisipatif dimana 600 pamuda ngabagi pangalamanana pikeun ngaidentipikasi pertimbangan siap-aksi pikeun masa depan diajar sareng kasempetan STEM.

Tina carita-carita ieu, muncul tilu wawasan anu nunjukkeun jalan ka hareup pikeun ngahontal pendidikan STEM anu adil pikeun sadaya murangkalih nagara urang, khususna pikeun komunitas Hideung, Latinx, sareng Amérika Asli.

Jalma ngora teu nyerah; aranjeunna nuju dipecat sareng hoyong ngadamel bédana sareng STEM.

 

Hal ieu kacida penting pikeun jalma ngora ngarasa rasa milik di STEM.

 

Guru mangrupikeun kakuatan anu paling kuat pikeun ngabina milik STEM.

UNCOMMISSION CARITA

                         21

                           Taun (umur median)

 

                       82%

               Jalma warna

 

75%

Awéwé atanapi non-binér

 

100%

tina juru dongéng kadéngé ti a

sawawa supportive ngeunaan carita maranéhanana

 

38

Amérika Serikat, kalebet Washington, DC

JALAN MAJU

Sapuluh taun ka tukang, 100Kin10 diluncurkeun pikeun ngaréspon sauran Présidén Obama pikeun ngabéréskeun salah sahiji tantangan anu paling mendesak di nagara urang - masihan budak pendidikan STEM anu saé ku nyiapkeun 100,000 guru STEM anu saé. Kalayan babarengan, 100Kin10 ngabantosan nyiapkeun 108,000 guru STEM pikeun ruang kelas Amérika dina taun 2021, ngahontal hiji hal anu teu aya anu nyangka. 

 

Ayeuna, diideuan ku sadayana anu muncul tina unCommission, 100Kin10 komitmen pikeun ngalangkungan tujuan awalna dina spanduk énggal Leuwih 100K. Ku 2032, Beyond100K bakal nyiapkeun sareng nahan 150K guru STEM énggal, khususna pikeun sakola anu ngalayanan seuseueurna murid Hideung, Latinx, sareng Asli Amérika. Aranjeunna bakal ngadukung jaringanna dina usaha pikeun nyiapkeun guru anu ngagambarkeun sareng ngawakilan murid-muridna sareng ngokolakeun tempat kerja sareng ruang kelas milik, nyiptakeun kaayaan pikeun sadaya murid mekar dina diajar STEM. Éta kumaha urang tiasa ngeureunkeun kakurangan guru STEM kalayan ekuitas, perwakilan, sareng milik.